Logotips d'organismes oficials

L’Associació d’Empresaris del Matarranya sorteja 73 premis de la XII Campanya del comerç

La iniciativa pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i els serveis que s'oferixen a la comarca

L’Associació d’Empresaris del Matarranya, en col·laboració amb Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, impulsa la XII Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya. El passat 28 de juny es va celebrar el sorteig dels premis i ja s’ha fet públic el llistat de premis. La campanya anual ha repartit regals de 69 comerços, establiments i empreses del Matarranya participants. Esta acció pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i els serveis que s’oferixen des de les diferents empreses del nostre territori a través de regals. Cistelles d’aliments, serveis en perruqueries i estètica, petits electrodomèstics i, fins i tot, estades en hotels i allotjaments rurals són alguns dels obsequis s’ha pogut aconseguir gràcies a la compra en els establiments del Matarranya. En total, en esta edició de la campanya s’han lliurarat 73 premis.

Cada establiment participant ha comptat amb un total de 200 paperetes que ha repartit entre els seus clients habituals de manera gratuïta. Els regals oferts es van sortejar en un programa especial de ‘Matarranya al dia’ emès el passat dimecres i que es pot escoltar en podcast aquí. També es poden consultar-se els premiats en l’edició número 253 del periòdic ‘Notícies del Matarranya’, que va sortir al carrer el 29 de juny. El llistat també es pot consultar en esta mateixa pagina web i a la de l’Associació d’empresaris.

Una vegada celebrat el sorteig, els agraciats hauran d’acudir a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya (c/ Tarragona, 3 de Vall-de-roures) presentant el bitllet premiat i se’ls lliurarà un val amb el qual hauran d’acudir a l’establiment a recollir el seu regal. Els clients que no hagen tingut sort en el sorteig tindran una nova oportunitat, ja que els premis que no hagen estat recollits abans del dia 21 de juliol, seran sortejats novament. Per a participar en el segon sorteig caldrà lliurar la papereta no premiada emplenada amb les dades personals en algun establiment participant en la campanya. Amb totes les participacions dipositades se celebrarà el segon sorteig. Les paperetes s’hauran d’entregar abans del 24 de juliol, ja que el segon sorteig serà el 31 de juliol. Així mateix, la campanya comercial es tancarà amb el lliurament dels reconeixements als comerços i a les empreses de la comarca per la seua trajectòria, el seu compromís amb el territori i la seua faceta innovadora.

Consulta aquí el llistat de números guanyadors i els establiments participants:

 

Mitjans