Logotips d'organismes oficials

La nova Campanya de productes del Matarranya reparteix 71 premis

Ahir es va celebrar el sorteig al programa 'Matarranya al dia' de Ràdio Matarranya i ja es poden consultar les paperetes guanyadores

L'AEM, en col·laboració amb Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, impulsa la XIII Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis. Foto: NDM

L’Associació d’Empresaris del Matarranya, en col·laboració amb Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, impulsa la XIII Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya. Es tracta d’una iniciativa que ve carregada de premis. Així mateix, la campanya comercial es tancarà amb el lliurament dels reconeixements als comerços i a les empreses de la comarca per la trajectòria, el compromís amb el territori i la innovació.

La campanya anual atorga nombrosos regals dels 67 comerços, establiments i empreses del Matarranya participants. Una acció amb què es pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i serveis que s’ofereixen des de les diferents empreses del nostre territori a través de regals. Cistelles d’aliments, serveis en perruqueria i estètica, petits electrodomèstics i, fins i tot, estades en hotels i allotjaments rurals són alguns dels obsequis que es poden aconseguir gràcies a la compra als establiments del Matarranya. En total, en esta tretzena edició de la campanya es lliuraran 71 premis.

Cada establiment participant ha reparti en les últimes setmanes 200 paperetes entre els clients habituals de forma gratuïta. Els regals oferts es van sortejar de manera aleatòria el 26 de juny entre la totalitat de paperetes. El sorteig es va emetre durant el programa ‘Matarranya al dia’ de Ràdio Matarranya i també ja es poden consultar els premiats a l’edició del diari ‘Notícies del Matarranya’, que sortit avui mateix, 27 de juny, així com  a tots els establiments participants. El llistat també està publicat a la pàgina web de l’associació dels empresaris i a matarranya.media.

Un segon sorteig
Un cop celebrat el sorteig, els premiats hauran d’acudir a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya (c/ Tarragona, 3 de Vall-de-roures) presentant el bitllet premiat i se’ls lliurarà un val amb què hauran d’acudir a l’establiment a recollir el regal. Els clients que no hagin tingut sort al sorteig tindran una nova oportunitat, ja que els premis que no hagin estat recollits abans del dia 19 de juliol, seran sortejats novament. Per participar en el segon sorteig cal lliurar la papereta no premiada emplenada amb les dades personals en algun establiment participant en la campanya. Amb totes les participacions dipositades se celebrarà el segon sorteig. Les paperetes s’hauran de lliurar abans del 22 de juliol, ja que el segon sorteig serà el 29 de juliol del 2024. Els guanyadors d’esta segona oportunitat seran contactats personalment per l’Associació d’Empresaris.

Consulta aquí el llistat de premiats:

 

Escolta aquí el sorteig al programa de Ràdio Matarranya:

REDACCIÓ
Mitjans