Logotips d'organismes oficials

‘Aragón, Alimentos Nobles’ premia als usuaris dels multiserveis rurals

Comprar productes aragonesos als establiments adherits a la campanya pot tindre recompenses

Al Matarranya hi ha quatre establiments que participen en la campanya. Foto: NDM

Des del dilluns 16 de setembre fins al 3 de novembre es desenvolupa la nova edició de la campanya “AragónAlimentos Nobles“, als Multiserveis Rurals (MSR) i Comerços Adherits a la Xarxa. La iniciativa busca donar suport al comerç rural i promocionar els productes agroalimentaris de qualitat de la regió i està impulsada per la Cambra de Comerç de Terol, l’Associació d’Indústries d’Alimentació d’Aragó (AIAA) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació del Govern d’Aragó.

Este any, se sortejaran 14 lots de productes Aragón Alimentos Nobles, valorats en 50 euros cadascun i elaborats amb aliments d’empreses pertanyents a l’Associació d’Indústries d’Alimentació d’Aragó. Cada setmana se celebraran dos sorteigs, entre els consumidors que facen compres superiors a 10 euros als establiments participants, premiant aquells que enviïn una foto del seu tiquet de compra al número de WhatsApp habilitat per a la campanya (663 63 92 47) i que comleixin els requisits establerts. A més, en finalitzar els sorteigs, hi haurà un premi especial d’un supercarro d’Aliments d’Aragó valorat en 1.000 euros entre tots els participants, fet que afegeix un atractiu més gran a esta iniciativa. També es premiarà els tres MSR o comerços que aconseguisquen més participació de clients, amb lots addicionals de productes aragonesos.

Al Matarranya són quatre establiments els que participen en esta campanya, parlem d’Alimentación María José a Arens de Lledó; ‘Laura Comestibles, a Pena-roja de Tastavins; mentre que a Ràfels s’han adherit a la campanya ‘Comestibles Soriano Agud‘ i ‘NaturalMente Bio’.

Amb esta iniciativa de la Xarxa de Multiserveis Rurals, un total de 170 establiments i 60 Comerços Adherits, situats a localitats de menys de 500 habitants de tot Aragó, s’han sumat activament identificant les seues botigues amb la imatge gràfica d”Aragón, Alimentos Nobles’ i donant una major visibilitat als productes de la regió als petits comerços del medi rural. La campanya és finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació del Govern d’Aragó i cerca promoure el consum local a les àrees rurals.

Mitjans