Logotips d'organismes oficials

Comencen les XVII Jornades Culturals amb la presentació d’un llibre i una activitat infantil a Mont-roig

La Comarca del Matarranya ha editat els contes de 'Lo llop i la rabosa i Sant Pere s'ha sorollat'

Video Thumbnail
Inici jornades Culturals
Comencen al Matarranya les dissetenes Jornades Culturals del Matarranya, que aniran celebrant-se en diverses poblacions de la comarca. Habitualment es concentraven els actes a finals de novembre i principis de desembre, però enguany han decidit avançar-les per aprofitar el bon temps i fer activitats

Comencen al Matarranya les dissetenes Jornades Culturals del Matarranya, que aniran celebrant-se en diverses poblacions de la comarca. Habitualment es concentraven els actes a finals de novembre i principis de desembre, però enguany han decidit avançar-les per aprofitar el bon temps i fer activitats a l’aire lliure. “Anem a arrancar amb alguna activitat este cap de setmana, i la idea és anar programant a curt termini en los pròxims caps de setmana, conforme evolucione la pandèmia i la resposta del públic” explica David Arrufat, tècnic de cultura de la Comarca del Matarranya.

Per a este diumenge, el Departament de Cultura i el de Patrimoni Cultural de la Comarca del Matarranya ha organitzat a Mont-roig una activitat d’animació infantil en català, titulada ‘El viatge d’Estel’. A més, es presentarà el nou conte editat per l’ens:Lo llop i la rabosa i Sant Pere s’ha sorollat’.

El nou llibre de la col·lecció que edita l’entitat comarcal havia de presentar-se per Sant Jordi, però com es van suspendre tots els actes, aprofitaran este primer acte de les Jornades Culturals per donar a conéixer els dos contes que inclou la publicació.

L’acte serà a les sis de la tarda a la plaça Josa de Mont-roig. L’aforament serà limitat i s’hauran de seguir unes mesures de seguretat anticovid: l’accés a l’espai s’obrirà 15 minuts abans perquè es realitze escalonat, l’ús de mascareta serà obligat i el públic haurà d’estar assentat i respectant les distancies.

REDACCIÓ
Mitjans