Logotips d'organismes oficials

Valljunquera rep a Jorge McFly en el marc del cicle Cultubral de la Diputació

El reduït grup de veïns que es va acostar a la plaça Major va gaudir d'una interessant proposta de música rock

Video Thumbnail
Cultubral Valljunquera Jorge McFly
La Diputació de Terol va posar en marxa per a aquesta tardor el cicle 'Cultubral. Cultura vertebral', amb l'objectiu principal de dinamitzar el sector cultural de la província. Des del passat 19 de setembre, cada dissabte al migdia, places i carrers s'han omplit de poesia, música, teatre o humor en

La Diputació de Terol va posar en marxa per a aquesta tardor el cicle ‘Cultubral. Cultura vertebral’, amb l’objectiu principal de dinamitzar el sector cultural de la província. Des del passat 19 de setembre, cada dissabte al migdia, places i carrers s’han omplit de poesia, música, teatre o humor en una proposta gratuïta i per a tots els públics.

I aquest passat cap de setmana va arribar a Valljunquera amb el músic Jorge McFly. Cançons pròpies del seu grup ‘Despierta McFly‘ es van mesclar amb poesia i amb versions dels grans del rock.

Des de la Diputació han apostat per la cultura ajudant a professionals del sector, molt afectats per la pandèmia de la COVID-19. “És una iniciativa estupenda que les institucions facen coses com estes, perquè la cultura és segura i som professionals que també hem de menjar“, assegurava Jorge McFly, vocalista, guitarra i compositor del grup.

A Valljunquera a pesar que ha sigut un mal any per a la cultura han intentat continuar organitzant una agenda d’activitats per al poble. Luis Miguel Herrero, regidor de Valljunquera, explicava que “nosaltres des de l’ajuntament si que hem fet diverses activitats culturals tipus musical i teatral. No s’han fet tantes com altres anys i ha vingut menys gent, però perquè estaven limitades per les mesures de seguretat”. En aquesta ocasió, la plaça Major es va omplir de cadires, però no tant de gent. Encara així els veïns que van assistir al concert van gaudir d’una proposta musical de qualitat.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans