Logotips d'organismes oficials

Félix Albo posa el toc d’humor al Festival ‘Aragón Negro’

María Frisa va presentar la seua novel·la "El nido de la araña"

Video Thumbnail
FAN Aragon Negro Felix Albo Vallderoures
La Casa de Cultura de Vall-de-roures acollia el passat cap de setmana els darrers actes d'Aragón Negro al Matarranya. Un festival que enguany celebra la seua 8a edició amb més de 100 actuacions en diferents municipis de les tres províncies aragoneses. El Festival obria a la comarca amb la presència

La Casa de Cultura de Vall-de-roures acollia el passat cap de setmana els darrers actes d’Aragón Negro al Matarranya. Un festival que enguany celebra la seua 8a edició amb més de 100 actuacions en diferents municipis de les tres províncies aragoneses.

El Festival obria a la comarca amb la presència del conegut periodista i escriptor Manuel Marlasca, amb el qual es penjava el cartell de complet. I va tancar este cap de setmana amb dos actes que també van omplir l’aforament restringit. María Frisa va presentar la seua novel·la “El nido de la araña en una xerrada-col·loqui i Félix Albo va oferir el seu espectacle “El pueblo de los Mellados, recomanat per la Xarxa Nacional de Teatres. L’argument d’esta l’obra es basa en un seguit relats esbojarrats que culminen amb la història d’un poble menut, on comencen a haver-hi assassinats i on tres Guàrdia Civils són els encarregats d’investigar. L’obra segons la defineix el seu propi autor és “un caos tremendament divertit”. I així ho va corroborar el públic assistent, que no va poder parar de riure des que Ablo va pujar a l’escenari.

El Festival ‘Aragon Negro‘ gira al voltant del gènere negre i en cada edició s’especialitza en una temàtica concreta, enguany han estat els crims reals i de ficció, elements clau del gènere. Albo apel·la a la curiositat innata de l’espècie humana l’èxit d’este gènere i a que “els misteris, els crims i les investigacions tenen un punt de seducció. Al públic li agrada anar lligant caps”.

Durant la setmana, Félix Albo també va actuar a l’Escola de Vall-de-roures, allí va treure la seua vessant de contacontes infantil. Segons al curs que es dirigia explicava diferents històries, per als relats dels majors va incloure alguns tocs de por, però sempre sobre una base humorística, ensenya de l’artista.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank