Logotips d'organismes oficials

Les Solo Houses de Queretes seran l’escenari d’una nova sèrie de ficció

Per al rodatge es busquen nois i noies d'entre 18 i 25 anys per fer de figurants

En els últims dies els bàndols d’algunes localitats del Matarranya es feien ressò d’una oferta d’ocupació com a figurants en la sèrie ‘La Isla’. El rodatge d’aquesta producció audiovisual nacional arribarà al Matarranya el pròxim 17 de març i es quedarà fins al 19 d’abril. Concretament entre les localitzacions escollides es troba l’Hotel Solo Houses de Queretes. En aquest sentit, l’alcalde de Queretes, Fernando Camps, declarava que “sempre és bo perquè ajuda a donar difusió del Matarranya i és bo per a la comarca”. Es rumoreja que El Salt de La Portellada també seria un dels escenaris escollits, encara que de moment no hi ha una confirmació oficial.

S’estima que l’equip de la sèrie mobilitze al voltant d’unes 80 persones. Alguns hotels del territori ja tenen reserves per als propers dos mesos. “En moments tan durs com els que està passant l’hostaleria serà una injecció que ajudarà perquè puguen treballar una poc”, assegurava l’alcalde.
Per al rodatge de ‘La Isla’ es busquen nois i noies per figuració fixa d’edats compreses entre els 18 i 25 anys. Els interessats poden enviar un correu a figuracionlaisla@gmail.com amb l’assumpte ‘SÈRIE’ i adjuntar una fotografia de cara i una altra de cos sencer; nom, cognoms i data de naixement; talles de pantalons, camisa, sabata, altura i lloc de residència. Els seleccionats com a figurant seran donats d’alta a la seguretat social i seran remunerats amb un salari segons el conveni.

REDACCIÓ
Mitjans