Logotips d'organismes oficials

El grafiti d’un senglar i la seua cria decorarà les parets de Pena-roja

La proposta de l'artista saragossà 'Nw Goia' ha estat la guanyadora del concurs 'Era de l'Abanero'

Video Thumbnail
Concursos PNRJ
La proposta del grafiter saragossà Daniel Vera Varas, de nom artístic Nw Goia, ha sigut la guanyadora de la segona edició del concurs de grafitis 'Era de l'Abanero' de Pena-roja de Tastavins. "Es tracta d'un artifici, una simulació d'una cova d'on ixen un senglar femella i la seua cria. Segons expli

La proposta del grafiter saragossà Daniel Vera Varas, de nom artístic Nw Goia, ha sigut la guanyadora de la segona edició del concurs de grafitis ‘Era de l’Abanero de Pena-roja de Tastavins. “Es tracta d’un artifici, una simulació d’una cova d’on ixen un senglar femella i la seua cria. Segons explica Rubén Lombarte, regidor de cultura de l’Ajuntament, van triar esta pintura perquè “ens va semblar una proposta curiosa, té una tridimensionalitat que segons des d’on es mire pareix que hi haga allí dos animals reals“.

Ara queda pendent saber quan es podrà gaudir de l’obra en les parets del poble. Lombarte preveu que “si se pot per la conjunció sanitària, la intenció és de cara al bon temps celebrar actes culturals a l’aire lliure i volem que un d’ells siga plasmar el grafiti”.

Des del consistori estan molt satisfets amb la recuperació d’este certamen, “la idea i la intenció és repetir el concurs, ja que tenim molts metres quadrats de paret i propostes molt interessants”.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans