Logotips d'organismes oficials

Kevin Manero estrene ‘Peter Pan’ en col·laboració de dos artistes del territori

El nou tema és d'estil dance i compte en veus de Vall-de-roures i Alcanyís

D'esquerra a dreta Nerea Albesa, Nathalie i Kevin Manero. | Foto: NDM

Este mateix dimecres 3 de març el DJ i productor musical de Queretes, Kevin Manero, ha estrenat una nova cançó en col·laboració de dos artistes del territori: Nerea Albesa, de Vall-de-roures, i Nathalie, d’Alcanyís. El nou tema es titula Peter Pan, d’estil dance i publicat per la discogràfica Addicting Records, amb presència en la industrial internacional. La cançó ja està disponible en tots els portals digitals i pots escoltar-la en este enllaç.

El nou tema es tracte d’una versió de Peter Pan, un tema original de la pel·lícula de Disney cantat per Gisela. Ara estos artistes s’ajunten per crear una nova versió en un estil totalment diferent, i, com el mateix personatge Disney busque: tornar a portar-nos a la infància. En este objectiu nostàlgic, “quan escoltes la cançó representa tornar a ser xiquets i no voler créixer mai”, assegurava Nathalie.

Una col·laboració molt fructífera entre els tres músics que no descarten tornar a treballar junts. “Ha sigut una fusió perfecta, estic segur que tornarem a treballar en més cançons, sempre m’agrade col·laborar en gent de la zona”, declarava Kevin Manero. Pel seu costat Albesa aseguraba que “ha estat una experiència genial, en Kevin sempre està bé per li fique molta il·lusió a tot. Abans no coneixia a Nathalie, i com cante és una passada”. Nathalie explicava que “ens coneixíem amb Kevin, però no havíem treballat mai, va ser molt agradable, ho fiquen tot molt fàcil”.

Les cantants que fiquen veu a la cançó són Nerea Albesa i Nathalie. Per la primera d’elles esta és la segona col·laboració en Kevin Manero, després de col·laborar junts en ‘Tunnel Lights’. Nerea Albesa és una jove de Vall-de-roures, actualment té la música com una afició i s’ha format a l’escola de música de la mateixa localitat, sent el pop-rock el seu estil habitual. D’altra banda, Nathalie és d’Alcanyís. En el seu recorregut musical és cantant de l’orquestra Europa de Zaragoza i a més cantant de Jotes, fins i tot ha publicat cançons en discos de Jota. En este sentit, per ella ha estat també una cosa nova fer esta cançó: “no havia fet mai este tipus de música, en estes col·laboracions sempre aprens coses dels altres i veus punts de vista diferents, tornaria a repetir sense pensar”.

Peter Pan serà l’octava cançó produïda per Kevin Manero, qui explicava que de cara a 2023, publicarà el seu primer àlbum oficial. En exclusiva, Manero anunciava el seu pròxim hit serà: ‘veraniega’. La que com ell diu, “vull que siga ‘la canción del verano’,  almenys al territori, serà una cançó més ‘pachanguera’, no tan dance com de costum, i amb la seua part llatina”. Fins i tot va anunciar la col·laboració amb un artista llatinoamericà que pel moment encara no pot desvelar, però “quan la gent s’entero fliparà molt, perquè treballa a nivell internacional”.

REDACCIÓ
Mitjans