Logotips d'organismes oficials

El DJ de Queretes Kevin Manero estrene nova cançó en veu del Matarranya

La veu és la de Nerea Albesa de l'escola de cant de Vall-de-roures

La cançó es titule Tunnel Lights i és d'estil EDM. / Foto: NDM

La nova melodia es titule Tunnel Lights, una cançó que parle de la llum del túnel que veuen algunes persones abans de la seua mort. Tal com va explicar el creador, Kevin Manero, la inspiració va sorgir a través de son iaio, qui abans de morir d’un infart fa uns anys va assegurar veure-les. “Volia parlar de la llum del túnel, que allí no s’acabe la vida i la vida després segueix, com una reencarnació”, va explicar el productor.

La cançó és una col·laboració en denominació d’origen del Matarranya, ja que la veu és la de Nerea Albesa de Vall-de-roures. Va estar Kevin qui va trobar a la veu: “Vaig anar un dia a l’escola de cant de vall-de-roures i els vaig escoltar”. Des del principi el productor tenia clar que volia apostar pel talent local: “volia fer una col·laboració en algú d’aquí, ja que sempre treballo en algú de fora”.

L’estil de Tunnel Lights és electrónica EDM i supose a més una aposta que pretén innovar, ja que la lletra de la cançó és en castellà i en un estil on sempre predominen les lletres en anglés. “M’agrade apostar i arriscar-me i vorem que tal”, va explicar el creador, qui a més va afegir que “molta gent quan faig una cançó en anglès em pregunten que vol dir i, ja que és una cançó d’aquí, la farem així”.

La cançó baix el sello discogràfic Oso Records s’ha publicat avui 5 de juny i ja la pots escoltar a través d’aquest enllaç.

Paral·lelament el DJ i productor també estrenarà pròximament dos noves cançons. La segona es dirà Nofi i es publique baix el sello discogràfic d’Addicting Records, un dels més importants a Espanya en música electrònica. Companyia en qui ja va publicar Eternal que es va vendre a 4 països i Love Sex and Diamonds es va vendre a 12 països, de fet el creador va assegurar “esprem que es venge a més països i inclús”. Durant el confinament el productor ha aprofitat per a poder crear estos nous temes als quals pròximament s’unirà un tercer tema.

JOSÉ BLANCH
Mitjans