Logotips d'organismes oficials

Homenatge a la Trobada de bandes de la Comarca

El Departament de cultura ha elaborat un àlbum en línia amb fotos de les tretze edicions

Fotografia de grup de la vuitena edició de la trobada a Ràfels l'any 2014.

Des del departament de cultura de la Comarca han elaborat un àlbum en línia per a commemorar la Trobada de bandes comarcal, que arran la pandèmia per segon any consecutiu s’ha hagut de suspendre. Segons han precisat, es tracta d’un recull fotogràfic on es mostren les diferents actuacions que s’han celebrat des de l’any 2006 amb la participació de la banda San Antón de Vall-de-roures-La Portellada, la banda Francisco Turull de Queretes i la banda Peñarbés de Pena-roja de Tastavins i Herbers. En este sentit el tècnic de cultura, David Arrufat, deia que “és una forma de recordar estos tretze anys i d’alguna manera deixar també testimoni que estem ací, perquè no podem ajuntar-mos ni fer la trobada com ens agradaria, però d’alguna manera estem a les xarxes i tenim ganes de poder tornar a ajuntar les tres bandes que hi ha a la comarca”.

La publicació de l’àlbum coincidix també en les dates en què s’hagués celebrat la trobada, ja que habitualment s’organitza a finals de març principis d’abril. L’àlbum es pot veure aquí, a la pàgina de la Comarca i també a través de les xarxes socials.

A més, en la pàgina oficial de la Comarca també es pot veure un vídeo de la trobada de bandes del 2012 a Torredarques. Concretament de l’última peça del concert, “Amparito Roca” que com és habitual sempre interpreten les tres bandes juntes. “La veritat és que és molt emotiu poder ajuntar a tanta gent de diferents pobles, però ens falta una quarta pota perquè tenim una altra formació, que és l’escola de Calaceit que també fa música, encara que no té banda. Lo majo seria poder ajuntar-los també”, afegia David Arrufat.

REDACCIÓ
Mitjans