Logotips d'organismes oficials

La Biblioteca de Beseit posa en marxa el Club de Lectura

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que arrancarà el proper mes de març és fomentar la lectura

Video Thumbnail
La Biblioteca de Beseit posa en marxa el Club de Lectura
L'objectiu d'aquesta iniciativa, que arrancarà el proper mes de març és fomentar la lectura entre els veïns i veïnes de la localitat i ajudar a crear l'hàbit tant en joves com majors. La biblioteca de Beseit amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Terol acollirà el proper nou de març la p

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que arrancarà el proper mes de març és fomentar la lectura entre els veïns i veïnes de la localitat i ajudar a crear l’hàbit tant en joves com majors.

La biblioteca de Beseit amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Terol acollirà el proper nou de març la primera activitat del Club de Lectura. El llibre amb què donarà inici el club és “La nieta del Señor Linh” de Philippe Claudel. La jornada està destinada per a lectors majors de 16 anys.

L’objectiu del club és organitzar una trobada un cop al mes i així fomentar la lectura al poble, perquè siga més atractiu per als lectors cada un escollirà una lectura.

Tot i que el Club de la Lectura s’ha creat recentment, de moment ja són 10 els participants, per la qual cosa confien que al llarg de l’any s’animen més veïns i veïnes de Beseit.

REDACCIÓ
Mitjans