Logotips d'organismes oficials

Celler Batea i Crial de Lledó, les bodegues més reconegudes durant els premis de la fira

La Fira del Vi va recuperar els premis a millors caldos de la IGP Bajo Aragón i de la Fira de Queretes. Celler Batea s'endú cinc distincions. Crial se n'emporte quatre. La cooperativa de Corbera, dos

Video Thumbnail
Celler Batea i Crial de Lledó, les bodegues més reconegudes durant els premis de la fira
Celler Batea i Bodegas Crial han segut les bodegues més distingides de la Fira del Vi de Queretes. Coincidint amb la celebració de la fira, l'organització va recuperar els premis a millors vins de la IGP Bajo Aragón i millors vins de la Fira del Vi. En total, quatre primers i quatre segons premis pe

Celler Batea i Bodegas Crial han segut les bodegues més distingides de la Fira del Vi de Queretes. Coincidint amb la celebració de la fira, l’organització va recuperar els premis a millors vins de la IGP Bajo Aragón i millors vins de la Fira del Vi. En total, quatre primers i quatre segons premis per modalitat a les categories a millor vi rosat jove, blanc jove, negre jove i vi criança. En total, Celler Batea es va endur cinc premis, que van ser el primer i segon premi a millor blanc jove, el segon premi a millor vi negre jove i el primer i segon premi a vins de criança. Per la seua part, Bodegas Crial de Lledó es va endur quatre premis. Va ser al millor rosat de la fira i al millor rosat de la IGP, així com el primer i segon premi a millor blanc de la IGP.

La cooperativa de Corbera d’Ebre es va endur dos premis. Va ser a millor negre i segon premi a millor rosat. Als vins d’Indicació Geogràfica Protegida, el segon premi a millor rosat va ser per a Danica. En la categoria a millor negre jove, el primer premi va ser per a Ignacio Guallart, mentre que el segon va recaure en la Cooperativa San Pedro de Queretes. Nuestra Señora del Olivar de Lécera es va endur el premi a millor criança de la IGP, mentre que Mas de Torubio es va endur el segon premi d’esta categoria. El tast a cegues que es va fer dels 81 vins que van participar a concurs es va viure el 8 d’abril, i en ell van participar els enòlegs Judith Folch, Pilar López, Joan Bada i Balbino Lacosta.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans