Logotips d'organismes oficials

El pintor Juan Varea exposa els seus quadres al Matarranya

L'artista ha exposat a Vall-de-roures i ara es poden visitar els seus olis al local social de Queretes

Video Thumbnail
Durant este mes de desembre en Queretes compta amb l'exposició de quadres a l'oli de Juan Varea
Paisatges urbans, natures mortes, instruments musicals i fins i tot bous són alguns dels temes que Juan Varea aborda amb el seu pinzell i la seua espàtula. Este paisatgista urbà amb grans influències del barroc i especialitzat en l'oli sobre fusta va realitzar una primera exposició a l'oficina de tu

Paisatges urbans, natures mortes, instruments musicals i fins i tot bous són alguns dels temes que Juan Varea aborda amb el seu pinzell i la seua espàtula. Este paisatgista urbà amb grans influències del barroc i especialitzat en l’oli sobre fusta va realitzar una primera exposició a l’oficina de turisme municipal de Vall-de-roures i des de desembre té els seus quadres penjats en el local social de Quertes. En els quadres que ha triat per a esta mostra es poden reconèixer alguns dels carrers i portes de la localitat, a més d’altres localitzacions de pobles de l’entorn, així com de la seua ciutat fetitxe, Tarragona. En general, art figuratiu, realisme, passant per l’impressionisme i arribant una mica a l’abstracte, és el que ens podem trobar en esta nova exposició de Juan Varea a Queretes.

Varea porta uns 6 anys dedicant-se en exclusiva a la pintura. Tal com compta l’autor, tot va començar com un hobby, com una manera d’abstreure’s del dia a dia i que a poc a poc es va convertir en la seua professió. Este pintor tarragoní, amb casa a Horta de Sant Joan, s’ha especialitzat en els paisatges urbans, amb les seues perspectives geomètriques i atmosfèriques. Pinta molt Tarragona, però s’ha deixat atrapar pels pobles matarranyencs. “M’encanta el Matarranya, com a paisatgista urbà, qualsevol racó d’estos pobles per a mi és un quadre“, afirma Varea.

M. JIMÉNEZ/I. APARICIO
Mitjans