Logotips d'organismes oficials

Beseit viu una Setmana Cultural molt variada

El taller de batucada i el tast de vins van ser dos de les activitats que més bona acollida van tindre

Video Thumbnail
Beseit viu una Setmana Cultural molt variada
Quan arriba l'estiu els pobles del Matarranya s'omplin de gent. I les associacions locals aprofiten estos mesos de molt de moviment de persones per a organitzar activitats i propostes culturals. Este és el cas de Beseit i la seua Setmana Cultural, que enguany arriba a la seua 19a edició, i han progr

Quan arriba l’estiu els pobles del Matarranya s’omplin de gent. I les associacions locals aprofiten estos mesos de molt de moviment de persones per a organitzar activitats i propostes culturals. Este és el cas de Beseit i la seua Setmana Cultural, que enguany arriba a la seua 19a edició, i han programat tallers de treballs manuals, tasts de vins, batucada i sopars.

Una de les activitats més cridaneres d’esta Setmana va ser el taller de batucada de ‘Ritmo de Vida’ que van proposar de l’AMPA de l’Escola. Des de l’associació van pensar en una batucada perquè, a part de fer festa, aporta coneixements musicals d’una forma molt amena i divertida. I no van fallar, perquè un bon grup de gent es va acostar per a participar del taller i es va animar a tocar els diferents instruments que conformen este tipus d’agrupació musical. Amb quatre nocions bàsiques van aconseguir fer sonar la batucada amb diferents ritmes i, sobretot, passar-ho molt bé.

Este mateix dia, l’Associació d’Empresaris Turístics de la localitat va organitzar de la mà del celler Mas de Torubio un exitós tast de vins. 65 persones es van apuntar a esta activitat. El dissabte, 1 de juliol, va ser la traca final, amb jocs tradicionals, berenar, sopar i ball.

Video Thumbnail

El turisme enològic i gastronòmic agafa empenta al Matarranya

Quan arriba l'estiu els pobles del Matarranya s'omplin de gent. I les associacions locals aprofiten estos mesos de molt de moviment de persones per a organitzar activitats i propostes culturals. Este és el cas de Beseit i la seua Setmana Cultural, que enguany arriba a la seua 19a edició, i han progr

M. JIMÉNEZ
Mitjans