window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Art i solidaritat al Festyzeid de Calaceit

Totes les donacions recaptades al festival van destinades a l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Este any la dansa va ser la disciplina protagonista del Festyzeid. R. Lombarte

Una nova edició del Festyzeid va omplir de cultura i solidaritat la localitat de Calaceit. Fins al poble van arribar una multitud de propostes, principalment musicals. Este any, però van apostar molt pel ball, amb diferents tallers i actuacions de dansa. El cor d’este festival és solidari i tot allò que s’ha aportat a través dels tallers i les donacions va destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Precisament el festival va arrencar amb una xerrada d’esta associació, on el públic assistent va poder conèixer la important tasca d’este col·lectiu amb els malalts de càncer i els seus familiars. El Festyzeid es va allargar dos dies, el 17 i el 18 de novembre, amb un ampli programa d’activitats.

Els alumnes del curs de dibuix i pintura de Calaceit també van voler col·laborar amb el festival i ho van fer amb una exposició. A la sala es van poder veure quadres amb tècniques i estils molt diferents, també de temàtiques molt variades, com ara paisatges, marines, bodegons o retrats.

Està clar que el poble de Calaceit té un fort sentiment artístic i solidari.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans