Logotips d'organismes oficials

Marina Greco presenta el seu llibre ‘El horizonte que nos prometimos’

L'autora va aprofitar la Setmana Santa per a presentar la seua obra a Fondespatla, el poble on s'inspira part de la història

L'autora va presentar el llibra als veïns de Fondespatla. Foto: NDM

Marina Greco, escriptora, mestra de cerimònies i copywriter, va presentar la seua novel·la ‘El horizonte que nos prometimos’ a Fondespatla el passat Divendres Sant. Va ser un acte que va despertar la curiositat dels veïns i és que el llibre, segons l’escriptora, s’inspira en les històries d’amor que cada estiu es forgen a les festes de la comarca del Matarranya. Alhora, també són el germen del seu altre projecte: ‘Lagrimones’, on redacta textos personalitzats per a moments especials.

El llibre és una “ficció tremendament real”. Una novel·la construïda amb els sentiments més purs i autèntics que ha recopilat Marina Greco durant deu anys. Com explica la mateixa autora, ‘El horizonte que nos prometimos’ no narra un amor èpic; explica la història d’un amor de debò. L’amor que fa més por, perquè és autèntic i es pot convertir en etern. Els protagonistes, Elena i Jero, es coneixen a l’altra punta del món i tots dos busquen curar les ferides en solitari. L’amor els travessa i els desordena tots els plans, però el viatge acaba i s’han de separar.

REDACCIÓ
Mitjans