Logotips d'organismes oficials

Mont-roig viu un cap de setmana ple de màgia, il·lusió i cultura amb Triky Ñuela

Els diferents espectacles programats van atreure un nombrós públic de caràcter familiar

Video Thumbnail
Mont-roig viu un cap de setmana ple de màgia, il·lusió i cultura amb Triky Ñuela
Durant tres dies Mont-roig ha esdevingut un poble màgic. Gràcies a la trobada Triky Ñuela, que uneix màgia i cultura, s'ha pogut gaudir d'un programa d'actuacions ben complet. Des de divendres, 26 d'abril, amb la inauguració fins diumenge amb l'acte de cloenda, van passar pels diferents escenaris de

Durant tres dies Mont-roig ha esdevingut un poble màgic. Gràcies a la trobada Triky Ñuela, que uneix màgia i cultura, s’ha pogut gaudir d’un programa d’actuacions ben complet. Des de divendres, 26 d’abril, amb la inauguració fins diumenge amb l’acte de cloenda, van passar pels diferents escenaris del poble espectacles molt variats. Des de propostes de circ, com malabars o clown, fins a musicals amb jazz i flamenc i, és clar, espectacles de màgia, que és l’essència del festival. I és que Triky Ñuela no és un festival clàssic, ja que té com a un dels seus objectius primordials, introduir el món de la màgia al públic. I ho fan a través de tallers pràctics i impulsant espais per a noves promeses. Miguel Nobre, el Mago de ¡Oh! i organitzador de Triky Ñuela, confessava que “intentem ficar el virus de la màgia als xavals per veure si aconseguim enganxar-los. I la veritat és que les propostes tenen bona acollida entre la gent del poble i dels voltants”. Precisament, en esta edició va actuar una jove maga local, Sofia Cebrián, de només 11 anys. També per al públic infantil va estar dedicada la tarda del dissabte, amb Cia Jacinto Sifón Fontana i el seu espectacle “Fontaneria, Circo y Poesía”, que va sorprendre els més petits amb les seues piruetes circenses i va fer riure els grans amb el seu humor de doble sentit. El va seguir David València amb un espectacle de màgia per a públic familiar. Un espectacle molt participatiu que va agradar molt als més menuts amb trucs divertits i vistosos.

Triky Ñuela és un festival sense grans pretensions fet des de l’amor per l’espectacle i amb l’objectiu de fer arribar la màgia als pobles. Segons Miguel Nobre, “intentem donar oportunitats a nous talents emergents, i alhora oferir també espectacles de qualitat”. I esta barreja va sortir molt bé i Mont-roig va viure un cap de setmana diferent. Fins i tot, les previsions de mal temps no van impedir dur a terme tot el programat, encara que sí que va obligar a modificar la ubicació d’algun espectacle.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans