Logotips d'organismes oficials

L’audiovisual ‘Cicle de la vida’ es projecta a Pena-roja

A la jornada van assistir els coordinadors del projecte documental i també dos dels protagonistes

La projecció va tindre lloc a la biblioteca municipal. M. Jiménez

El projecte documental ‘Cicle de la vida: masos i cases del Matarranya‘ es va presentar el passat dissabte 11 de maig a Pena-roja. Un dels municipis protagonistes d’esta sèrie audiovisual formada per quatre capítols: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern. En esta ocasió el públic va disfrutar el capítol dedicat a la tardor i també de les explicacions dels coordinadors del projecte Silvia Ysamat i Vicent Pallarès, així com de dos dels protagonistes, David Moret i Palmira Gasulla, que són també veïns de Mont-roig i Pena-roja, respectivament.

Durant la jornada es va posar en relleu, a través de testimonis, com era la vida a les masies des del segle passat fins a l’actualitat. A més, es va aprofitar per a fer una visita guiada al Museu Etnològic Masmut i es van escanejar fotografies antigues que van portar els assistents per crear un arxiu històric.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans