Logotips d'organismes oficials

A punt de finalitzar les obres de la pròxima escola infantil de Pena-roja

L'aula podrie passar a formar part de l'Escola Infantil Sagalets

Video Thumbnail
Obres guarderia pnrj
La ludoteca infantil de Pena-rojade Tastavins està pràcticament habilitada per a complir amb la seua funció. L'Ajuntament de la localitat ha adaptat una vivenda de lloguer a este nou espai al que només quede que es completen els treballs de pintura i posterior condicionament de l'espai. Durant les o

La ludoteca infantil de Pena-rojade Tastavins està pràcticament habilitada per a complir amb la seua funció. L’Ajuntament de la localitat ha adaptat una vivenda de lloguer a este nou espai al que només quede que es completen els treballs de pintura i posterior condicionament de l’espai.

Durant les obres, s’han eliminat algunes barreres arquitectòniques, s’ha instal·lat un bany per als xiquetsi s’han canviat les finestres i portes, aclimatant l’espai per a l’ús infantil, així com s’ha creat una rampa per a millorar l’accés a la ludoteca. La inversió total és d’un total aproximat de 18.000 euros que el consistori del municipi finançarà amb fons propis. En este sentit, l’aula podria passar a formar part de l’Escola d’Educació Infantil Sagalets per als pròxims cursos. “Hem revisat la normativa i podria ser que puguem ser una aula més de l’Escola”, va dir Ricardo Blanch, alcalde de Pena-roja. Una qüestió que seria “molt favorable per a Pena-roja atés que podrem comptar amb la subvenció comarcal per a la contractació dels professors”.

L’aula donarà servei a un total de 7 xiquets que previsiblement formaran la ludoteca. En les pròximes setmanes es començarà a oferir este servei per a millorar la conciliació familiar de les famílies de Pena-roja, tot apunte a que finalment obriran les portes en la tercera setmana d’octubre.

REDACCIÓ
Mitjans