Logotips d'organismes oficials

Tanquen l’aula de Sagalets de Massalió per un positiu en COVID-19

L'alumnat està confinat als seus domicilis i Sanitat ha activat el protocol sanitari en estos casos

Video Thumbnail
Situació Aula Escola Infantil Massalió Covid
L'aula de Massalió de Sagalets va ser tancada als serveis escolars este dimecres ante la possibilitat de contagi per COVID-19 de la professora a càrrec de l'aula. Una decisió que es va prendre per prevenció i que finalment avui s'ha confirmat en el resultat positiu del test efectuat. Des de la Comar

L’aula de Massalió de Sagalets va ser tancada als serveis escolars este dimecres ante la possibilitat de contagi per COVID-19 de la professora a càrrec de l’aula. Una decisió que es va prendre per prevenció i que finalment avui s’ha confirmat en el resultat positiu del test efectuat.

Des de la Comarca del Matarranya, després d’haver confirmat dos casos positius a l’administració durant la passada setmana, s’ha informat de la presència del cas i del tancament indefinit de l’aula. A més, durant estos dies, s’efectuaran labors de desinfecció de l’escola infantil que compte en dos espais diferents.

Pel moment, l’alumnat està confinat als seus domicilis i Sanitat ha activat el protocol sanitari en estos casos, pel que començaran les labors de rastreig i seguiment dels possibles contactes.

En les últimes hores, Aragó ha tornat a registrar rècords de contagis en tota la pandèmia, superant els 1000 casos diaris en 24 hores a tota la comunitat.

REDACCIÓ
Mitjans