Logotips d'organismes oficials

Un retrobament en exalumnes per celebrar els 20 anys de l’escola d’Hostaleria

Els actuals alumnes van aprendre del recorregut i experiència professional dels que un dia ver ser com ells. | Fotos: NDM

L’escola d’Hostaleria de Vall-de-roures celebre durant este curs 2020-2021 el 20 aniversari del naixement de l’escola en diferents activitats. L’última que han preparat ha estat un retrobament amb exalumnes que van passar per les cuines i aules dels diferents graus de cuina.

El passat dijous 25 de febrer i de forma excepcional els actuals alumnes de l’escola van assistir al restaurant ‘Chapeau’ com a clients. Mentre que el seu lloc habitual va estar ocupat per alumnes que han passat per l’escola en els seus últims anys.

El retrobament entre estes dues promocions, l’actual i la d’exalumnes, va estar a través de la realització completa d’un servei en un menú degustació. Tal com explicava l’alumne Mauricio Urdaneta, estudiant de Restauració del Grau Mig, “va ser molt bo per nosaltres els alumnes, primer perquè són persones amb molta experiència i això complemente les activitats que fem habitualment, per tots nosaltres va ser molt enriquidor i a nivell personal em va agradar molt”.

El cert és que després d’aquests anys cada alumne ha aconseguit trobar el seu lloc en el món laboral, fins i tot tal com destacaven alguns d’ells han treballat per tot el país, inclús en restaurants en estrella Michelin. “Em va sorprendre molt la comunicació que tenen entre ells, tot i que molt d’ells fa molt que no es veien, a l’executar el servei estaven molt connectats, es comunicaven sense parlar”, explicava Urdaneta. Segons un dels professors, Andrés Castillejo, professor d’hostaleria i turisme, “em va paréixer una experiència molt enriquidora i gratificant, es veia un ambient molt relaxat i es van intercanviar molts coneixements. Donava ‘envidia sana’ veure als professors en més temps com parlaven en els exalumnes, tots van aprendre molt, als exalumnes també se’ls hi veia molt contents de tornar”.

 

REDACCIÓ
Mitjans