Logotips d'organismes oficials
blank

Vall-de-roures instal·la mesuradors de CO₂ en els centres educatius

La inversió ascendix als 2.400 euros i ha sigut sufragada amb fons propis

Els dispositius serviran per a fer una ventilació més completa. | Foto: NDM

L’Ajuntament de Vall-de-roures ha instal·lat mesuradors de diòxid de carbono a les aules de primària i de l’escola de música per a poder mesurar el nivell de CO₂ i així fer una correcta ventilació, que al seu torn garantisca una millor seguretat per als alumnes. La instal·lació dels mesuradors, que ascendix als 2.400 euros, ha sigut sufragada amb fons propis.

Segons els experts, el risc de transmissió de la COVID-19 és major quan se superen les 800 ppm de diòxid de carboni. Per això, l’alcalde Carlos Boné, explicava “serviran com una guia per a saber quan s’han de ventilar les aules, per a evitar que sempre estiguen obertes i, al seu torn, evitar possibles contagis a través de l’aire”.

Estos mesuradors, de la mateixa forma que dels filtres HEPA que es van instal·lar fa unes setmanes a les aules d’infantil i en el menjador escolar, permetran mantenir als més menuts de Vall-de-roures una mica més protegits del coronavirus.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank