Logotips d'organismes oficials
blank

L’Institut tornarà a acollir les proves d’accés a la Universitat

Per segona vegada consecutiva els estudiants del Matarranya no hauran de desplaçar-se fins a Alcanyís

Al 2020 d'Institut va acollir passar per primera vegada l'EVAU. | Foto: NDM

El Departament d’Educació del Govern d’Aragó va anunciar recentment l’autorització de l’obertura d’un total de 68 centres educatius en 28 municipis de la Comunitat per a la celebració de les proves de la EVAU. Entre els quals, es troba Vall-de-roures amb l’IES Matarranya.

Per segona vegada consecutiva els estudiants del Matarranya no hauran de desplaçar-se fins a Alcanyís per a realitzar les proves d’accés a la Universitat.

La Comissió Organitzadora de la prova, en la qual estan representats tant el Govern d’Aragó com la Universitat de Saragossa, ha aprovat aquesta organització com ja va ocórrer l’any passat amb motiu de l’aparició de la COVID-19, per a facilitar el desenvolupament de la prova i poder garantir una major distància entre els alumnes per a seguir les recomanacions sanitàries. A més, aquesta mesura contribuirà a evitar desplaçaments dels i les estudiants.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank