Logotips d'organismes oficials

20 anys de formació professional en hostaleria al Matarranya

Repassem les dos dècades de la formació professional al Matarranya amb el professor Dabi Latas

Video Thumbnail
20 anys Escola Hostaleria IES Matarranya
Està a punt d'acabar el curs 2020-2021 i l'Escola d'Hostaleria de l'IES Matarranya tancarà un any especial, marcat per la pandèmia i pel seu 20è aniversari. Repassem les dos dècades de la formació professional al Matarranya amb Dabi Latas, professor que porta des de l'inici en el projecte educatiu.

Està a punt d’acabar el curs 2020-2021 i l’Escola d’Hostaleria de l’IES Matarranya tancarà un any especial, marcat per la pandèmia i pel seu 20è aniversari. Repassem les dos dècades de la formació professional al Matarranya amb Dabi Latas, professor que porta des de l’inici en el projecte educatiu.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans