Logotips d'organismes oficials

Un fi de curs de cine al CEIP Vicente Ferrer Ramos

L'escola de Vall-de-roures ha presentat el seu últim curt. Parlem de 'REDES: Cristina, Marta y Sofía', una obra que ens parle dels perills d'internet i les xarxes socials

Video Thumbnail
Una clausura de cine a Vall-de-roures
L'escola Vicente Ferrer Ramos de Vall-de-roures ha celebrat un final de curs de cine. I és que el passat dijous 20 de juny es va presentar en exclusiva l'últim curt que han fet des de l'escola. Parlem de REDES: Cristina, Marta y Sofía, un treball cinematogràfic que han protagonitzat els alumnes de q

L’escola Vicente Ferrer Ramos de Vall-de-roures ha celebrat un final de curs de cine. I és que el passat dijous 20 de juny es va presentar en exclusiva l’últim curt que han fet des de l’escola. Parlem de REDES: Cristina, Marta y Sofía, un treball cinematogràfic que han protagonitzat els alumnes de quint i sisè de Primària i que parle de les xarxes socials i de les noves tecnologies, així com dels abusos i dels perills que comporten. El curt intercale tres històries diferents. S’hi reflexione sobre les estafes que es cometen a internet, sobre els riscos que impliquen els reptes virals, així com els perills de parlar amb gent desconeguda als xats de les xarxes socials. La presentació del curt es va celebrar al saló d’actes de l’IES Matarranya i hi van ser presents pares, alumnes i docents. L’escola ha pujat el resultat a youtube es pot veure aquí:

Video Thumbnail

REDES: Cristina, Marta y Sofía

L'escola Vicente Ferrer Ramos de Vall-de-roures ha celebrat un final de curs de cine. I és que el passat dijous 20 de juny es va presentar en exclusiva l'últim curt que han fet des de l'escola. Parlem de REDES: Cristina, Marta y Sofía, un treball cinematogràfic que han protagonitzat els alumnes de q

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans