Logotips d'organismes oficials

El Matarraña Voley arrenca una nova temporada als Jocs escolars d’Aragó

Des de l’ajuntament de Vall-de-roures tenen previst habilitar una nova pista

Video Thumbnail
Voley Matarraña
Una temporada més, el Club Matarranya Vòlei participa en els Jocs Escolars d’Aragó amb un equip en categoria infantil i dos en cadet. Un nou curs escolar en què el voleibol segueix consolidant-se com l’esport estrella al sector juvenil femení del Matarranya. Les noies del vòlei afronten amb ganes la

Una temporada més, el Club Matarranya Vòlei participa en els Jocs Escolars d’Aragó amb un equip en categoria infantil i dos en cadet. Un nou curs escolar en què el voleibol segueix consolidant-se com l’esport estrella al sector juvenil femení del Matarranya. Les noies del vòlei afronten amb ganes la nova temporada que tenen per davant, tot i que el nivell dels equips als quals s’enfronten és molt alt.

Amb els anys el voleibol s’ha convertit en una proposta esportiva molt potent al Matarranya, de fet, les instal·lacions se’ls queden petites per a tantes jugadores i des de l’ajuntament de Vall-de-roures tenen previst habilitar una nova pista perquè puguen entrenar amb més comoditat.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans