Logotips d'organismes oficials

Els cursos al rocòdrom de Vall-de-roures atrauen a gairebé 50 escaladors

Dos tardes per setmana al rocòdrom de Vall-de-roures no paren de pujar i baixar escaladors

Video Thumbnail
Rocodrom escalada Valde
Des de fa poc més d’un any, el pavelló esportiu de la capital de Matarranya compta amb un rocòdrom. Aquesta instal·lació esportiva ha permès engegar un seguit de cursos d’escalada, que han tingut molt bona acollida. Hi ha gairebé 50 inscrits entre els alumnes més joves que fan iniciació i els escala

Des de fa poc més d’un any, el pavelló esportiu de la capital de Matarranya compta amb un rocòdrom. Aquesta instal·lació esportiva ha permès engegar un seguit de cursos d’escalada, que han tingut molt bona acollida. Hi ha gairebé 50 inscrits entre els alumnes més joves que fan iniciació i els escaladors més experts que busquen millorar la tècnica.

Dos tardes per setmana al rocòdrom de Vall-de-roures no paren de pujar i baixar escaladors. Fins i tot si poden veure xiquets ben menudets que s’enfilen sense por per una paret completament vertical.

Aquest curs compta amb dos classes per a xiquets una d’iniciació i una intermedi i una altra per adults. Els més menuts comencen a través del joc a familiaritzar-se amb l’escalada i els de nivell més avançat treballen aspectes més específics de tècnica i força. La seguretat que ofereix els entrenaments en rocòdrom els permet agafar la confiança necessària per afrontar l’objectiu final de tot escalador: la roca natural.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans