Logotips d'organismes oficials

El Matarranya ja té nova lliga de futbol sala per a adults

Cinc equips competiran en una lliga que començarà de manera imminent a través de la Federació

Pena-roja i Queretes han perdut en estos anys els equips de futbol 11 / Foto: P. Viver

El nou any portarà a la comarca la tan anhelada lliga comarcal sènior de futbol sala. Diversos equips competiran en aquesta lliga que s’iniciarà a partir del pròxim mes de gener després de diversos mesos de preparació i organització. Després de la iniciativa del departament comarcal d’Esports amb la finalitat de prosseguir amb la disciplina futbolística en els municipis del Matarranya, finalment el projecte veurà la llum.

Cinc equips competiran en una lliga que començarà de manera imminent a través de la Federació. Un equip de Beseit, un Queretes, un Pena-roja de Tastavins i dos de Vall-de-roures competiran els caps de setmana en una única volta que conformarà 10 jornades que es disputaran fins a finals d’abril disputant els festius. Les instal·lacions esportives d’aquestes localitats seran les seus dels partits a excepció de Beseit, que donat l’incompliment de les instal·lacions de les característiques necessàries, disputarà els seus partits a casa en el pavelló poliesportiu de Queretes gràcies a la cessió d’aquest ajuntament.

Diverses són les localitats que havien renunciat als equips de futbol que competien regularment en la primera regional de la Federació Aragonesa de Futbol. Queretes i Pena-roja són els que més recentment havien clausurat les seues instal·lacions esportives, però els aficionats a aquest esport persisteixen malgrat les dificultats per conformar els equips de futbol 11.

PAULA VIVER
Mitjans