Logotips d'organismes oficials

Inicia la lliga de futbol sala sènior amb el liderat per als equips de la capital

La segona jornada de competició tindrà lloc el proper 25 de gener

blank
El BigMat Team va guanyar per 4 a 3 al camp de Pena-roja de Tastavins. / Foto: J. Puig

El futbol sala ha protagonitzat l’últim cap de setmana a la comarca amb l’anhelat inici de la nova lliga de futbol sala sènior que ha arribat per fi carregat d’il·lusió, joventut i molts gols.

La primera jornada d’aquesta lliga va enfrontar a quatre dels cinc equips de la competició. En el debut de la lliga es van enfrontar el Beseit FS i el FS Pipins en un partit que es va endur l’equip de Vall-de-roures. Cinc gols dels de Beseit no van ser suficients per superar als 7 gols que va aconseguir anotar l’equip visitant que ja és líder en la petita competició. Pena-roja de Tastavins va veure com s’inaugurava la lliga en l’altre partit de la jornada. L’equip local es va batre contra el BigMat Team, format per joves de Vall-de-roures, que també van aconseguir imposar-se als locals per 4 gols a 3.

Els equips de la capital comarcal aconsegueixen així situar-se de moment a la part alta de la taula. L’equip Remolcs Dofí FS va descansar en la primera jornada de lliga i se situa, per tant, just a la meitat de la taula.

Per a la segona jornada de competició, que tindrà lloc el proper 25 de gener, la lliga de futbol sala del Matarranya enfrontarà al BigMat Team amb el Beseit, actual cuer, i a Remolcs Dofí amb l’equip de Pena-roja de Tastavins. L’actual líder descansarà, el que li dificultarà conservar el primer lloc de la taula.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank