Logotips d'organismes oficials

El gimnàs de Calaceit compleix un mes obert al públic

La sala alberga màquines de musculació, bicicletes estàtiques, el·líptiques i cintes de córrer

Interior de la nova sala esportiva de Calaceit. / Foto: NDM

L’últim projecte de la corporació municipal presidida per l’alcalde popular, José María Salsench, ha sortit recentment a la llum. I és que l’anterior alcalde de la localitat va treballar durant la seva legislatura per l’obertura d’un gimnàs a la localitat. Aquestes instal·lacions compleixen ara un mes obertes al públic.

El projecte es va desenvolupar durant l’últim any de legislatura de Salsench, però durant els primers mesos d’alcaldia de Carlota Núñez s’ha dut a terme una última fase que ha comprès les tasques de gestió de l’espai i la implantació d’horaris. A més, durant els últims mesos es va instal·lar un sistema d’obertura de les instal·lacions a través del reconeixement dactilar.

El nou gimnàs de Calaceit s’ubica a les instal·lacions de les piscines municipals, on es va habilitar una sala de 90m2 contigua als vestidors i es va condicionar amb diferents tipus de maquinària esportiva. La sala alberga màquines de musculació, bicicletes estàtiques, el·líptiques i cintes de córrer. Depenent del nombre d’inscrits, en un futur es podrien oferir activitats dirigides. Actualment, el nombre d’abonats a centre arriba als 40 usuaris.

PAULA VIVER
Mitjans