Logotips d'organismes oficials

Els equips del Matarranya, units en la part mitjana-alta de la classificació

El Vall-de-roures suma dos victòries consecutives, el Calaceit va donar la campanada contra l'Albalate i el Massalió no va poder amb el Calanda

El Vall-de-roures no va fallar i va superar clarament als turolencs de La Salle-POL. / Foto: P. Viver

Calaceit
El Calaceit va tornar de la jornada de descans amb les piles recarregades i després d’un partit molt igualat va aconseguir sorprendre l’Albalate (20), líder de la categoria, i sumar tres punts més al seu caseller. Després de diverses derrotes consecutives el Calaceit va aprofitar la jornada de descans per a recuperar ànims i enfrontar el partit contra el líder amb les forces al màxim. Un xoc que es va caracteritzar per una gran igualtat entre els dos contendents. De fet, quasi fins a la meitat de la segona part, a penes es van comptabilitzar ocasions per part de cap dels dos equips. “Va ser un partit igualadíssim, molt lluitat per part dels dos equips i en el qual va haver-hi molt poquetes ocasions de gol”, va explicar Alberto Viver, entrenador del Calaceit. Les oportunitats van arribar quasi en el tram final del partit i van ser els locals els que les van generar, i aquesta vegada sí, les van aprofitar. Així, Sergi Prats va aconseguir obrir el marcador amb una miqueta en el minut 75 que va posar molt nerviosos als visitants que ràpidament es van llançar a l’atac per a intentar empatar la trobada. Una molt bona defensa del Calaceit va tallar l’empenyiment de l’Albalate i va aprofitar una contra per a aconseguir sentenciar el partit amb un altre gol de Prats en el minut 89. “Estic molt satisfet de l’actitud i el lliurament dels jugadors que ho van donar tot en el camp. Aquesta victòria és molt important punt perquè trenca la dinàmica que portàvem abans del descans com perquè ens dóna molta moral de cara al que queda de temporada”, va sentenciar Viver.

Vall-de-roures
El Vall-de-roures ha entrat en una bona dinàmica després d’aconseguir dues victòries consecutives enfront del Samper de Calanda (0-1) i el La Salle-POL (2-0). Malgrat el seu lloc en la classificació, el Samper no li ho va posar gens fàcil al Vall-de-roures que va aconseguir la victòria gràcies a un gol que va marcar Borja quasi sobre el xiulet final (minut 89). El fort vent i la superfície del camp de Samper no van facilitar el joc als de Vall-de-roures que, encara que van generar major perill que el rival, van haver de patir per a emportar-se els tres punts a casa. “El Samper no va jugar malament, i si a això li sumes el vent que va impedir desenvolupar el nostre joc, perquè va ser un partit potser més igualat de l’esperat”, va dir José Vicente Rebullida, entrenador del Vall-de-roures, que va afegir que “l’important va ser que al final vam portar-nos els punts”. Una setmana després, en el xoc enfront del La Salle-POL, els locals van tardar a entrar en el partit però van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una miqueta d’Alberto en el minut 39. Amb la tranquil·litat d’anar per davant, el Vall-de-roures va desplegar tot el seu joc i va aconseguir el segon en el minut 44 a través d’Óscar. Després del descans el marcador no es va moure i els locals van aconseguir sumar una altra victòria al seu caseller. “Comencem una mica adormits però quan entrem en el partit es va veure que teníem moltes ganes de guanyar i això es va reflectir en el joc. Sembla que portem una bona dinàmica i ara hem d’intentar aprofitar-la”, va dir Rebullida

Massalió
El Calanda (5-2) va trencar la bona ratxa de resultats que portava el Massalió en les últimes jornades. Així i tot, l’equip aconsegueix mantindre’s en el seté lloc de la taula amb un total de 22 punts. Es diu que jugar en el camp del Calanda no és gens fàcil i així es va reflectir en l’inici del xoc enfront del Massalió. Els locals van eixir per totes i en el minut 15 es van avançar en el marcador. Encara que aquesta vegada els matarranyencs van reaccionar i van aconseguir aprofitar la seua primera oportunitat per a empatar el partit gràcies al gol de Mario en el minut 30. A partir d’ací i fins al descans, el partit va estar molt igualat i tots dos equips van generar ocasions. “La veritat és que reaccionem bé i arribar al descans amb el partit empatat no era un mal resultat”, va explicar Óscar Alvarado. En la segona meitat, a pesar que els visitants es van conjurar per a eixir al màxim, els locals van tornar a posar-se per davant en el marcador i aquesta vegada per partida doble gràcies a dos gols que van arribar els minuts 51 i 67. Així i tot, els de Massalió van aconseguir alçar tímidament el cap i Iván va marcar el 3 a
2 en el minut 85. Si bé, va ser un miratge perquè els de Calanda no van voler deixar res en fer i van aconseguir marcar dos tants més que van posar 5 a 2 en el marcador. “Era un partit que sabíem que seria molt difícil. Així i tot, hem estat vius fins als últims 20 minuts i això no està res malament en un camp tan complicat com és el del Calanda”, va apuntar Alvarado.

blank Mitjans blank