Logotips d'organismes oficials

El Club de Futbol de Vall-de-roures done indirectament uns 6.000€ a l’ajuntament del municipi

El Club ha decidit retornar a l'ajuntament la seua ajuda econòmica i a més es farà càrrec de les obres que també hauria de costejar en consistori

L'equip de Vall-de-roures es trobava en sisena posició. / Foto: S. Colomé

L’equip de futbol de Vall-de-roures ha decidit retornar a l’ajuntament de la localitat l’ajuda que done al club esportiu per l’exercici del 2020. Una subvenció de 2.5000€ que l’ajuntament de Vall-de-roures podrà destinar a altres necessitats sorgides per la COVID-19 com ara per adquirir material sanitari o per ajudar a la residència de la localitat. “Vam decidir que no ens transmitiren l’ajuda i se la quedaren” va explicar, Luis Gascón, president del club de futbol de Vall-de-roures.

D’altra banda, diferents instal·lacions del camp de futbol municipal es van veure danyades el passat mes de gener a causa del temporal Gloria. Concretament van caure diverses zones cobertes del camp de futbol com ara el teulat on es trobe la presidència i dos trams coberts dels vestuaris. En este sentit, hauria de ser l’ajuntament de Vall-de-roures qui s’hauria de fer càrrec de les reparacions, ja que són de propietat municipal. No obstant així, el club de futbol ha decidit fer-se càrrec dels gastos de les obres estimades en uns 3.000€.

El president del club va explicar que és troben en una bona situació: “estem en un superàvit d’uns 15.000€ i en tota tranquil·litat poden assumir tots estos costos”. En total, l’equip de futbol donaria, indirectament, a l’ajuntament uns 6.000€ que podrà destinar per les necessitats que considero.

Respecte a les obres la previsió és tenir-les a finals de juny. “Ja les voldríem a ver volgut fer, però al ferrer li falte personal i té molta feina”, va afegir Gascón, qui a més va agrair a tot el club: entrenador, jugadors i socis, “gràcies a ells entre tots hem pogut donar esta donació en costos”.

En la temporada del 2019-2020, cancel·lada a causa de la COVID-19, l’equip de Vall-de-roures es trobava en sisena posició amb 28 punts i a només dos punts del Calaceit.

JOSÉ BLANCH
Mitjans