Logotips d'organismes oficials

La Torre del Comte inaugura la seua nova pista de petanca a l’ermita

Els voltants de l'ermita próximament pretenen incloure també un parc de gimnàsia per a gent gran

A l'acte inaugural van acudir gran part dels veïns de La Torre. | Foto: NDM

Dissabte passat 1 d’agost La Torre del Comte inaugurava la nova pista de petanca que dotarà a la localitat d’una nova modalitat esportiva. Després que fa unes setmanes l’alcalde del municipi, Alberto Díaz, reunira els veïns per a proposar la seua construcció i crear així un vincle d’unió i esport, finalment els voltants de l’ermita municipal ja compten amb la nova pista.

Quasi 40 persones formen ja el grup d’interessats per a començar a formar part d’este esport. De fet, durant la jornada d’inauguració l’alcalde va assegurar que “la recepció va ser magnífica. Va acudir bastant gent del municipi, sempre complint amb les normes de seguretat”. Fins al moment, a La Torre del Comte no hi havia tradició de practicar este esport que sí que s’ha practicat durant els últims anys en municipis com La Freixneda o a Massalió. De cara a un futur, el primer edil no va descartar poder formar competicions entre municipis, sobretot, entre els més pròxims.

Els voltants de l’ermita próximament pretenen incloure també un parc de gimnàsia per a majors que ja ha començat amb l’adequació del terreny amb la delimitació de la zona i l’adaptació dels sòls i que dependrà directament de les ajudes que tinga La Torre del Comte.

REDACCIÓ
Mitjans