Logotips d'organismes oficials

Unes 10 parelles participen en els tres torneigs de tenis i frontenis comarcals

Calaceit i Mont-roig van acollir els tres campionats d'aficionats als esports de raqueta de la zona

Els campionats van aglutinar a uns 20 aficionats a estos esports de raqueta. | Foto: NDM

El Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya va organitzar tres activitats esportives gratuïtes que es van celebrar durant el mes de setembre per a obrir peu a les activitats anuals que es desenvolupen a l’una que el curs acadèmic. En esta ocasió, la Comarca va proposar una volta a les Roques del Masmut i dos torneigs de tenis i frontenis per parelles.

L’encarregada d’obrir les activitats va ser la sortida senderista a la que van participar unes 50 persones en total de vàries localitats comarcals. Els campionats es van celebrar pocs dies més tard aglutinant a uns 20 aficionats a estos esports de raqueta.

Dos poblacions van acollir el torneig de tennis al nord i al sud del territori. Calaceit i Mont-roig van acollir a quatre i tres parelles respectivament que es van batre en un triangular i un minitorneig en esta modalitat. Els partits, que es van allargar més de lo previst, es van desenvolupar en vàries jornades, i concretament a Calaceit “vam optar per fer partits en tres jornades diferents per a que totes les parelles poguéssen enfrontar-se entre sí”, va explicar el tècnic esportiu Sergi Manero.

El campionat de frontenis que havia d’haver-se celebrat a Valljunquera, finalment també es va fer a Calaceit, facilitant el desplaçament de les parelles de Vall-de-roures, Queretes i Massalió, principalment. Al torneig també es va apuntar una parella de la localitat de Valdealgorfa.

Tots els participants van obtindre uns lotes de productes del territori com a agraïment a la participació en l’activitat que, més en davant, podria desembocar en una nova activitat esportiva comarcal d’adults.

REDACCIÓ
Mitjans