Logotips d'organismes oficials
blank

Raúl Guimerá, segon classificat a la prova d’Arnedo

El pilot de Vall-de-roures va aconseguir la segona posició a la categoria Junior i la setena a la classificació general

La Rioja va acollir la segona prova de la Copa d'Espanya de Hard Enduro. | Foto: NDM

Raúl Guimerá, pilot de Hard Enduro Junior de Vall-de-roures, disputava el passat diumenge 14 de març la segona prova de la Copa d’Espanya de Hard Enduro a la localitat d’Arnedo (La Rioja), aconseguint la segona posició a la categoria Junior i la setena a la classificació general. Guimerá es va imposar a la primera de les proves de la Copa d’Espanya celebrada fa unes setmanes a la Seu d’Urgell (Lleida) i ara a Arnedo s’ha fet amb la segona posició. Raúl Guimerá és líder en la seua categoria a la Copa d’Espanya.

La prova d’Arnedo comptava amb una participació molt elevada, arribant als 260 participants enfront dels 160 que es van donar cita a la Seu d’Urgell. Un fet notable i que va causar prou sorpresa i que pot donar un impuls important al calendari de la temporada, ja que algunes proves en les que l’organització pot tindre dubtes sobre la seva celebració podrien tirar endavant al veure el gran interès existent per part dels pilots. En un calendari 2021 marcat per l’evolució de la pandèmia de la COVID-19, la gran participació de pilots en aquesta prova d’Arnedo és una gran notícia per a la competició en general.

Raúl Guimerá es mostrava satisfet amb la seua actuació a Arnedo a l’aconseguir “una segona posició que unida a la primera del Pascuet a la Seu d’Urgell em mantenen a la primera posició de la Copa d’Espanya”. Malgrat això la prova riojana va acabar amb un cert sabor agredolç per al pilot de Vall-de-roures “ja que després d’anar líder junior i tercer en la classificació general quasi tota la cursa em vaig trobar amb una errada al repostatge en la darrera volta i em van adelantar 3 pilots”. I és que Raúl Guimerá disputava tota la prova sense repostar i eixa era la seua intenció, malgrat això a l’intentar realitzar una volta més es va donar compte de que anava en reserva i no va poder trobar la seua garrofa de gasolina. Guimerá va desistir en la seua búsqueda i va decidir continuar, completant la darrera volta encara perdent algunes posicions a la classificació final de la prova.

I ara faltarà vore com es va definint el calendari 2021 per la Copa d’Espanya del Hard Enduro Junior i que segons apuntava el pilot “havia previst una prova al mes de maig que per al moment s’ha caigut del calendari. Caldrà veure com evoluciona tot el relacionat amb la pandèmia per veure finalment quantes curses hi ha. Contra més millor per als pilots”. Per al moment el campionat ha començat molt bé per a Raúl Guimerá que es manté com a líder en la Copa d’Espanya.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank