Logotips d'organismes oficials

Matarraña Team comence els entrenaments programats per arribar al 30 de maig en plena forma

D’aquí una dies faran una segona sessió a Pena i el Periganyol

«La marcha por la dignidad de Teruel» que van protagonitzar fa unes setmanes tres corredors de la nostra comarca, no només va ser una iniciativa reivindicativa que va portar el nom del Matarraña Team a la capital provincial, sinó que va corroborar que la gent de la nostra comarca està feta d’una altra pasta. Durant esta Setmana Santa, corredors i corredores del club van fer un entrenament programat per les rutes de Pena-roja, preparant-se d’esta forma per a les diferents carreres que s’estan marcant al calendari. Este entrenament col·lectiu no serà l’únic, sinó que Matarraña Team té previst fer una altra quedada d’aquí una dies pels termes de Beseit i Vall-de-roures. Si no passe res, Matarraña Team correrà la carrera del pròxim 30 de maig.

David Vives és un dels molts corredors federats que integre el Matarraña Team, i va explicar que «ara que s’estan aixecant una mica les restriccions i s’estan programant algunes competicions, hem organitzat algunes trobades per a entrenar tots junts, fer pinya i aixecar els ànims». Vives va recalcar que «després d’un any de pandèmia, sense competicions, un temps que els corredors han dedicat a entrenar en solitari», trobades com la que van celebrar a les Roques del Masmut «són molt necessàries». La resposta va ser sorprenent. «La gent va contestar molt bé. Vam fer dos grups, i vam anar a entrenar. Vam fer un entreno molt intens. Així done gust. Les ganes de competir i d’entrenar són molt fortes».

La intenció del Matarraña Team és participar a la carrera que es correrà el pròxim 30 de maig a Terol, dins de la Copa d’Aragó de carreres de muntanya. «Pot canviar per l’evolució de la pandèmia, però pensem que la carrera és farà perquè estarà acotada a gent federada, i a Aragó no en som tants». Vives va remarcar que «tenim ganes de competir», una sensació compartida entre tots aquells que fan carreres de muntanya. Fa unes setmanes, a Paüls, «es va fer una carrera de la Copa Catalana» i la resposta va ser massiva. Matarraña Team està format per més de 60 socis, de molts pobles i de diferents edats. Lluny de desmotivar, «esta pandèmia encara ens ha unit més i ha fet més fort la unió del club».

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans