Logotips d'organismes oficials

Matarraña Team passe com un vendaval per Luesia

Nou corredors de la comarca van anar a las Cinco Villas, registrant molt bones marques i sumant molts de pòdiums

Tots els participants del club esportiu van aconseguir grans resultats. | Foto: NDM

El club Matarraña Team va córrer la setmana passada a Luesia, a la comarca de las Cinco Villas, d’on han tornat fent molt bones marques. Una desena de corredors i corredores del nostre territori van assistir a esta 9ena CXM Sierra de Luesia i van disputar una prova molt corredora i que recorre racons de la província de Saragossa molt interessants. Desplaçament llarg per als corredors del Matarranya, que una vegada més van tindre uns resultats molt notables. I és que el Matarraña Team va tornar a casa amb molts pòdiums. En este sentit, David Vives, representant del club, va destacar que «va ser una jornada molt atapeïda i molt intensa, però hem tornat molt contents. La carrera va anar molt bé. Tots vam fer molt bones posicions. Però el més important és que som una pinya, i tindre un grup així al Matarranya, on tots li posen tantes ganes, és una passada». I és que ara mateix casi resulte estrany trobar una carrera on no estiguen presents els corredors del nostre territori.

La carrera de Luesia es va dividir en tres distàncies diferents. La carrera reina, de 24 quilòmetres, la distància mitjana, de 17k, i la curta, de 10k. En la categoria reina vam tindre tres corredors. Per un costat, Marina Albesa, que va fer pòdium a la categoria femenina, registrant el tercer millor temps. Per la seua part, Diego Hernández, en la categoria masculina, va acabar en la posició 21. I Adrián Vives, que va córrer en categoria promesa, va fer el tercer millor temps i també va pujar al pòdium. En la distància mitjana també vam tindre bons resultats. David Vives va fer el tercer millor temps a la general, i es va quedar a sol 20 segons del primer. Per la seua part, Elena Ramos va fer la 7ena millor posició en categoria femenina. I en la distància curta també vam tindre pòdiums. Carlos Jávega i Víctor Torné van ser primer i segon, respectivament, en la categoria absoluta, mentre que Juan Puyo va acabar e la 7ena posició. Javier Agud va acabar tercer en la categoria juvenil.

David Vives va destacar que «l’organització va preparar una carrera molt correcta i el traçat recorre uns paisatges molt xulos». Una prova de desnivells acumulats prou importants i que sobretot «va ser una carrera molt ràpida». A nivell personal, Vives va destacar que «la sensació va ser bastant bona. Vaig quedar quart a la carrera i tercer a la general, i els temps entre els quatre primers van ser de sol 20 segons de diferència», que en una carrera de 17 km «pràcticament no és res». A nivell d’equip, des del Matarraña Team van destacar que «una vegada més vam anar una bona representació de la nostra comarca, que seguim fent pinya i seguim participant en carreres per tot arreu». De fet, i uns dies abans de Luesia, una remesa de corredors va anar a la Gran Marató de Benasc, on van participar més de 1.000 corredors entre les tres modalitats de carrera dissenyades. De fet, Carlos Jávega es va endur la prova de 19k que es va estrenar en esta edició.