Logotips d'organismes oficials

Trial Matarraña sume 4 pòdiums en la inaugural d’Aragó celebrada a Foz Calanda

40 pilots van participar en la primera prova puntuable del Campionat d'Aragó de Trial, que tindrà un mínim de tres proves, una d'elles a la nostra comarca

La prova va reunir un total de 40 pilots, procedents principalment d'Aragó i de Catalunya. | Foto: NDM

Foz Calanda ha segut la població del Baix Aragó encarregada d’obrir el Campionat d’Aragó de Trial. Una prova que va reunir un total de 40 pilots, procedents principalment d’Aragó i de Catalunya, i que va recuperar la competició autonòmica, que no celebrava carrera des de fa més d’un any. Fins a la població de Foz s’hi van arrimar cinc pilots del Club Trial Matarraña, els quals van fer un bon paper en les corresponents categories on corrien. En categoria reina, la victòria va ser per al pilot de Mequinensa Jordi Sanjuán, que va estar acompanyat al pòdium pels pilots de la nostra comarca Sergio Puyo i Raúl Guimerá, que eixe cap de setmana va canviar la moto d’enduro per una de trial. Molta emoció a la carrera. Sanjuán es va endur la victòria fent un peu de penalització, mentre que Puyo només en va acumular 3, i van ser tots en una única zona.

En la categoria TR3 també vam tindre representació i bons resultats dels pilots de la nostra comarca. En concret, Mario Micolau va estrenar la categoria sumant una gran victòria, després d’acumular 7 peus en tota la carrera. Als pilots se’ls hi va encallar la zona 5, que va ser determinant per a la classificació final. Álex Micolau, fill de Mario, va acabar en quarta posició, empatat a punts amb el tercer classificat. I en categoria Aleví-Juvenil, Javi Loscertales va fer una segona posició, a 10 punts d’Ada Martí. L’autonòmic de trial pararà ara uns mesos, i està previst reprendre la competició el pròxim 5 de setembre en la segona prova puntuable que es viurà a Alcanyís. De cara al 31 d’octubre viurem el Trial del Matarranya, que enguany se celebrarà a Vall-de-roures. També s’ha confirmat una quarta prova a Osca, i que serà al mes de novembre.

R. LOMBARTE
Mitjans