Logotips d'organismes oficials

El Matarraña Team reprèn l’activitat i participe al Trail Denes de Morella

Els millors resultats van ser per a Javi Agud, de Mont-roig, que va quedar segon en la prova 14k. A la prova esportiva van participar més de 400 corredors

Imatge del segon pòdium de Javi Agud a les Denes de Morella. | Foto: NDM

El club Matarraña Team ha recuperat la seua activitat, i al llarg del passat dissabte un total de cinc corredors van assistir a la primera Trail Denes de Morella, en la qual van participar un total de 424 corredors. Una prova exigent i que es va dividir en tres modalitats diferents. El corredor de Mont-roig Javier Agud va ser el millor entre els nostres. Després de fer un temps de 1:20:02, va acabar segon en la 14K, que era la distància curta. Per la seua part, Víctor Torné va córrer la distància mitjana, de 25K, acabant en 8ena posició. Esta distància també la va córrer Roger Serrat, que és un jove que estiuege al Matarranya. Dins del Matarraña Team, i en distància llarga, vam tindre tres corredors. Per un costat Natàlia Prades, que va acabar en 4ta posició en categoria femenina. També van córrer la distància de 45K Marc Segura i Ernest Prades.

La regidora d’Esports de Morella, Judit García, va destacar que la Trail Denes «ha sigut un èxit de participació i es tracte d’un esdeveniment molt especial per ser la primera edició», afegint que «volem que dure molts anys, tot i les dificultats que l’organització ha tingut per a celebrar la d’enguany». Així, l’edil de Morella va voler «felicitar a l’organització del Trail Denes de Morella pel seu treball i implicació». Paral·lelament, des de l’organització van manifestar la seua alegria per celebrar la carrera i van voler «agrair el treball de voluntaris i de voluntàries, sense els quals no seria possible este esdeveniment, així com el dels patrocinis que ens ajudat, que han sigut molts». Morella és una població que al llarg de l’any recull diferents propostes esportives. Per un costat tenim la carrera Top of the Rock, a la que se sumen les propostes de boulder urbà Jeanstrack Morella o la pujada al Castell de Morella.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans