Logotips d'organismes oficials

El 13 de març, torna la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya

Després de dos anys sense poder celebrar la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya, es tornarà a celebrar

El 13 de març, torna la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya
Cartell marxa senderista. Foto: NDM

L’àrea d’Esports de la Comarca del Matarranya ha anunciat la celebració de la 19ª edició d’aquesta activitat senderista que es durà a terme el diumenge 13 de març a Torre del Compte. Es tractarà al mateix temps de la 20ª edició de la Marxa pels Camins de Torre del Compte.

Després de dos anys sense poder celebrar la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya, donades les restriccions per la Covid-19, es tornarà a celebrar aquest esdeveniment a la població de Torre del Compte on estava previst dur a terme l’edició de l’any 2020. Salomé Roquer, tècnica d’Esports de la Comarca del Matarranya apuntava que “la marxa tornarà el 13 de març a Torre del Compte, si bé el límit per rebre inscripcions serà el 9 de març si encara queden places disponibles. Estarà limitada a 475 participants i no es farà el tradicional dinar, encara que si es mantenen els avituallaments”.

Des de l’organització s’està treballant per a la prova que comptarà amb dos recorreguts. Un més curt de 14 kilòmetres amb eixida entre les 8,30 i les 9,30 hores i un altre de 23 kilòmetres amb eixida de 8 a 8,30 hores. Tots dos recorreguts son considerats com a fàcils per al caminant pel terme municipal de Torre del Compte, si bé el llarg compta amb 9 kilòmetres més.

Desde la Comarca del Matarranya s’informa que es poden dur a terme les inscripcions, que s’esperen a bon ritme a www.comarcamatarranya.es i al tèlefon 978.890.883 Ext. 236

REDACCIÓ

Mitjans