Logotips d'organismes oficials

Simón Davile participarà en el Mundial de Taekwon-Do ITF a Amsterdam entre el 26 de juliol i 1 d’agost.

Simón Davile continuarà als pròxims mesos amb la preparació física intensa per poder participar en aquest Mundial a l'estiu en aquestes modalitats de Taekwon-Do ITF.

Video Thumbnail
Simón Davile participarà en el Mundial de Taekwon-Do ITF a Amsterdam
El taekwondista Simón Davile, de Queretes competirà aquest estiu al Campionat Mundial de Taekwon-Do que se celebrarà a Amsterdam (Països Baixos) entre el 26 de juliol i l'1 d'agost. Davile competirà en combat d'adults fins als 65 kg, formes (tècnica) i trencadures d'habilitat a la categoria individu

El taekwondista Simón Davile, de Queretes competirà aquest estiu al Campionat Mundial de Taekwon-Do que se celebrarà a Amsterdam (Països Baixos) entre el 26 de juliol i l’1 d’agost. Davile competirà en combat d’adults fins als 65 kg, formes (tècnica) i trencadures d’habilitat a la categoria individual. A més, Simón Davile està participant a Barcelona a diferents entrenaments a càrrec del seleccionador nacional, Mariano Molina. Cal destacar també que Simón Davile tindrà prèviament la prova d’examen com a “Primer Dan“, primer pas cap al cinturó negre en aquesta disciplina esportiva.

Simón Davile va iniciar-se en el Taekwon-Do a la seua Argentina natal i va reprendre l’activitat en vindre a Espanya. “No va ser immediatament en arribar, però en instal·lar-me ací vaig tornar a practicar aquest esport”. El taekwondista és alumne de l’escola de Taekwon-Do ITF DUNG SAN de la que s’encarrega la instructora Dèbora Salmonte a les seus de Vall-de-roures i Alcorisa.

El fet de classificar-se per al Campionat Mundial és tot un èxit, ja que Simón Davile representarà a Espanya, Aragó, el Matarranya i Vall-de-roures en aquesta cita esportiva. La preparació física per al Mundial serà exigent en aquesta pràctica esportiva amateur i que suposa també per als participants un important esforç econòmic que compta amb alguna ajuda de la Federació.

En paraules de Simón Davile “és una experiència de la qual tinc moltes ganes i il·lusió, ja que mai he participat en un Campionat del Món i és una cosa molt gran“. Davile també comentava que “estic un poc nerviós amb tot el que ve per davant. La prova per al ‘Primer Dan’ i també com no per al Mundial d’Amsterdam. Estic molt emocionant i content de poder representar al Matarranya i a Espanya en aquest campionat“.

REDACCIÓ
Mitjans