Logotips d'organismes oficials

Valderrobres jugarà per l’ascens. Calaceit i Massalió, per la Copa Primavera

Este cap de setmana reprenen el Futbol Regional. Quatre equips es jugaran les places d'ascens directe i promoció a la Preferent. Quatre equips més disputaran la Copa Primavera

Valderrobres, durant un partit d'esta temporada a les instal·lacions de Sant Roc. Foto: R. LOMBARTE

Torne el Futbol Regional. Una vegada finalitzada la lliga regular i tancada la classificació, la Primera Regional afronte el tram final de competició. Per un costat, els quatre millors equips jugaran la Lliga d’Ascens, en la qual jugaran tots contra tots per a definir la plaça d’ascens directe a Preferent i la plaça de promoció. Entre els quatre millors equips tenim al Valderrobres, que a falta d’una jornada s’havia assegurat plaça per a la lligueta. I el primer partit el tindrà a casa contra Chiprana. La previsió és jugar este mateix diumenge a partir de les cinc i mitja de la tarde. De cara a la segona jornada, Valderrobres tornarà a jugar a casa, esta vegada contra el Valldesgorfa. A continuació, tres partits consecutius a domicili, tancant la lligueta a casa contra el Teruel Atlético.

Per la seua part, Calaceit i Massalió jugaran una Copa Primavera que finalment sol tindre quatre participants. Tot i que la Federació Aragonesa de Futbol va valorar l’opció de fer dos grups, un d’ells del Baix Aragó i l’altre de la capital provincial, finalment cap dels tres equips de Teruel ha considerat oportú jugar la copa. Per tant, seran els quatre equips del Baix Aragó els candidats a esta lliga. En la primera jornada Calaceit jugarà a casa contra Samper de Calanda, mentre que el Massalió anirà al camp del Torrecilla. Els derbis se disputaran en la jornada 2 i la jornada 5, de manera que el partit d’anada serà al camp del Massalió i el de tornada al camp de Calaceit. A esta Copa Primavera jugaran tots contra tots a partit d’anada i tornada, i el millor d’ells s’emportarà este trofeu.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans