Logotips d'organismes oficials

El Teruel Atlético, favorit per a l’Ascens, i el Torrecilla se situe líder momentani de la Copa Primavera

Els de la capital provincial van sumar la tercera victòria consecutiva contra el Valderrobres. Torrecilla també ha guanyat els tres partits de Copa

Imatge del partit d'ascens entre el Valderrobres CF i el Valdealgorfa. Foto: R. Lombarte

El Teruel Atlético no ha especulat i constate per què és el màxim favorit a pujar de categoria. Després d’haver-se disputat tres jornades de Lliga d’Ascens, els de la capital provincial han sumat 9 punts de 9 possibles i obren un forat de 3 punts al segon classificat. L’última victòria va ser a casa i contra el Valderrobres, en un partit que el Teruel va dominar d’inici a final, tocant molt la pilota, estirant molt el camp i fent patir a un Valderrobres que pràcticament no va generar perill (2-0). Així com els dos partits de la lliga regular van estar molt oberts i s’hagueren pogut endur tots dos equips, la realitat va ser bastant diferent al partit d’ascens. El Teruel Atlético va tocar molt la pilota, va fer córrer molt al rival i les millors ocasions van ser per a ells. Pel que fa als gols, el primer va arribar sobre els 25 minuts de joc. El gol de la tranquil·litat va entrar a la segona part. En l’altre enquadrament de la jornada, Chiprana va guanyar de forma contundent i inclús va golejar el Valldesgorfa (1-5). La primera part va estar molt igualada, marcant un gol cada equip. Però a la segona part, l’equip visitant va desfer al rival. Tres gols consecutius només eixir de vestidors va posar les coses molt costa amunt al Valldesgorfa.

Però si l’ascens té un gran favorit, la Copa Primavera no és una excepció. Disputades tres jornades, el Torrecilla està sent el més regular de tots quatre i ara mateix és qui té més números per a endur-se el trofeu. Durant el pont de l’1 de maig, Torrecilla va disputar el partit que tenia aplaçat contra el Samper. Un partit lluitat, però que finalment es va endur per la mínima (3-2). L’equip del Baix Aragó venia de guanyar Calaceit a domicili (0-2), i això el pose en 9 punts de 9 possibles, 5 per damunt del Calaceit, que és el segon classificat. Per la seua part, en l’última jornada, al Massalió se li va escapar una victòria que pràcticament tenia assegurada contra Samper. Els del Matarranya estaven guanyant per un clar (0-2), però les coses es van complicar quan es van quedar en inferioritat numèrica. Ara, tant a la Lliga d’Ascens con a la Copa, es disputaran de manera consecutiva les tres jornades que queden en joc. Valderrobres torne a la competició viatjant al camp del Chiprana, on ha de guanyar sí o sí per a lluitar per les places d’ascens directe i promoció. Per la seua part, Calaceit viatge al camp del Samper, mentre que Massalió jugarà a casa contra el Torrecilla, buscant la primera victòria d’esta Copa.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans