Logotips d'organismes oficials

Calaceit s’assegure la final de la Copa Primavera després de guanyar el derbi contra Massalió (4-2)

Teruel Atlético és equip de Preferent. Valderrobres encara té opcions de jugar la Promoció d'Ascens, tot i que dependrà del Chiprana

Calaceit i Massalió van protagonitzar l'últim derbi comarcal de la temporada. Foto: R. LOMBARTE

Teruel Atlético ja és equip de Regional Preferent. La victòria que va sumar contra el Chiprana en l’últim partit (2-0) li ha servit per sumar la requerida plaça d’ascens directe. Bureo gros el que es va viure a la capital provincial després de firmar una Lliga d’Ascens perfecta. I és que el Teruel ha sumat 15 de 15 i arribarà a la última jornada sense jugar-se res. Qui sí que s’ho jugue tot en esta última jornada serà el Valderrobres, que encara té opcions de jugar la promoció. Per això, haurà de superar el Teruel Atlético a l’última jornada i que el Chiprana perdo contra Valdealgorfa. I és que en estos moments, Chiprana avantatge en 2 punts als del Matarranya i té el gol average a favor. El Valderrobres va desaprofitar una bona ocasió per empatar a punts amb el Chiprana i jugar-s’ho tot a una carta. De fet, l’equip del Matarranya va jugar contra el Valdealgorfa en l’últim jornada i va anar a totes des del primer instant. El partit se li va posar molt de cara, i gràcies als gols de Pablo i Javi, es va posar amb un còmode (0-2). Tot i això, el Valdealgorfa no va donar el partit per mort. Va reduir distàncies i va aprofitar els últims sospirs del partit, amb un Valderrobres en inferioritat numèrica, per posar el definitiu empat (2-2) al minut 89.

Esta última jornada també ens va regalar un emocionant partit a la Copa Primavera. Derbi entre el Calaceit i el Massalió que va reunir a molt de públic a la grada i va deixar molts gols. En concret, sis (4-2). Victòria per a un Calaceit que se situe a 3 punts d’un Torrecilla que serà el rival en l’última jornada i el rival d’una final de Copa Primavera a partit únic. El derbi de la jornada 5 entre equips del Matarranya va començar molt emocionant i amb gols a les dos porteries. Marcos va avançar els locals, però en pocs minuts el Calaceit va capgirar el marcador gràcies als gols de Sergi Manero i Efrén. Amb este resultat es va arribar al descans. A la segona part, Calaceit va fer alguns canvis, i l’entrada de Youssef a l’extrem esquerre va fer que els locals obriren molt el camp. Borja va posar el tercer als pocs minuts de la segona part, i la defensa del Massalió es va fer el quart en pròpia meta quan Manero anava a rematar pràcticament sol. El partit va quedar completament trencat quan encara quedaven 30 minuts de joc. Calaceit va baixar marxes, i va buscar les contres per sorprendre el rival. El Massalió va tindre més domini de la pilota en este tram final. En una bona triangulació, Óscar va firmar un preciós gol de vaselina.

RUBÉN LOMBARTE

Mitjans