Logotips d'organismes oficials

Pena-roja deixa a punt l’espai pel gimnàs

Per curs entrant les activitats esportives ja es realitzaran en este nou espai. L'ajuntament espera tenir l'equipament de màquines per a finals d'any

Obres en l'interior del gimnàs de Pena-roja. | Foto: MJG

Pena-roja de Tastavins està finalitzant les obres per al seu nou gimnàs. Es tracta d’un espai ubicat a la part superior de l’edifici del Multiusos, ubicat a la zona esportiva i de les escoles. Al maig, en l’altra part de la planta es va inaugurar la nova escola infantil i ara en l’altra ala s’obrirà el gimnàs.

Dins el que serà el gimnàs s’ha adequat una sala per a activitats esportives, com pilates, gimnàstica… així que el pròxim curs de les classes d’esport s’oferixen des de Comarca del Matarranya ja s’impartiran en el nou espai. Fins a la data es feien a la part baixa del mateix edifici, una sala molt gran on habitualment es fan les propostes de gran format, com els balls, teatre o espectacles. Ricardo Blanch es mostra satisfet amb el canvi, ja que “este serà un lloc més adequat per fer-ho”.

Ara estan acabant la segona fase de les obres i per a este mes de setembre està previst que acaben. “Faltarà l’equipament de dins, però el principal ja ho tenim, perquè puguen començar aquí les activitats esportives” declara Blanch. El gimnàs comptarà amb una sala de màquines, una sala multiusos i vestidors. Des del consistori esperen tenir l’equipament esportiu per a finals d’any. Des del consistori estan buscant el finançament per aconseguir la maquinària: cintes de córrer, bicicletes, màquines de musculació, etc.

Segons l’alcalde este és un servei demandat per la població de totes les edats, “sobretot de cara a l’hivern quan la gent no pot eixir tant, és important comptar amb un espai adequat perquè la gent puga practicar esport en interior”.

Esta obra està subvencionada pel Pla d’Obres i Serveis del 2021, una part va estar destinada a la construcció d’un vas infantil per a la piscina municipal i el canvi en la depuradora i la resta s’ha invertit en l’adequació de l’espai del gimnàs.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans