Logotips d'organismes oficials

Calaceit i Valderrobres continuen sumant de 3 en 3 i se situen a la zona privilegiada de la classificació

Els dos equips del Matarranya sumen 10 punts i arriben empatats a tot a la primera parada de la temporada

Els dos equips del Matarranya comparteixen la segona plaça de la classificació. | Foto: RL

Empatats a tot i en les posicions privilegiades de la classificació. El Valderrobres i el Calaceit han arribat a la primera parada de la temporada amb molt bones sensacions. Disputades cinc jornades, les dos esquadres del Matarranya comparteixen la segona plaça de la classificació, sumant 10 punts, amb tres victòries, un empat i una derrota cada una d’elles. Coincidint amb el Pont de Tots Sants, la Primera Regional es prendrà ara un descans. No serà fins al pròxim 6 de novembre quan es reprengue la competició. I ho farà amb els dos equips jugant a domicili. Calaceit jugarà a Torrecilla en el municipal de San Miguel. Valderrobres jugarà contra el Fuensport, en un dels dos viatges que els del Matarranya han de fer enguany fins a la capital provincial.

A l’última jornada, el Calaceit va sumar una nova victòria a costelles del Samper de Calanda (2-1), fins a la jornada 4 el segon millor equip de la categoria. L’equip entrenat per Rafa Boira es va avançar a la primera part gràcies al gol de Ferran. Sergi Prats va fer el segon al quart d’hora del segon temps. Els visitants van reduir distàncies en els últims compassos del partit. Per part seua, Valderrobres va superar el sempre exigent Chiprana (2-1) en un xoc vibrant i que no es va resoldre fins als últims sospirs. Els visitants es van avançar a la primera part, i Bayod va posar l’empat al límit del descans. A l’últim minut, pena màxima per als locals que va transformar Óscar, donant-li els 3 punts a l’esquadra local.

Primera victòria del femení
Per la seua part, l’equip Femení-7 de l’Escola de Futbol de Valderrobres va sumar este cap de setmana passat la primera victòria de la temporada. Va ser a casa contra el Remolins Bítem (2-1), en un partit entretingut i en què les xiques del Matarranya van obrir el marcador a la primera part gràcies al gol de Laia. Tot just començar la segona part, Ara va posar el segon gol de les de Valderrobres. El Bítem va reduir distàncies a l’últim quart d’hora de partit, però els 3 punts es van quedar a casa. Important victòria per a les del Matarranya, que en el que portaven de lliga només havien sumat 1 punt. El van traure a casa, a la jornada 2, i contra el Roquetenc (2-2) en un bon partit per al Femení-7. A la jornada 3, el Valderrobres va caure a casa de l’Alcanar, un dels equips favorits per guanyar la lliga. Les del Matarranya van fer una excel·lent primera part, i gràcies al gol de Rocío Aparicio se’n van anar al descans amb un igualat (1-1). A la segona part, l’equip visitant es va desfer i l’Alcanar va acabar golejant (6-1). El pròxim partit del femení serà este diumenge a l’estadi de La Cava.

R. LOMBARTE
Mitjans