Logotips d'organismes oficials

Calaceit i Valderrobres no fallen i es consoliden a la zona alta de la classificació

Tots dos equips van sumar els 3 punts en l'última jornada, contra Torrecilla i Fuensport, respectivament

El Calaceit va sumar una nova victòria contra el Torrecilla el diumenge passat. | Foto: C.D. Calaceite

Tres punts més al sac. Els equips del Matarranya que militen a la primera regional continuen de dolç, i tant el Valderrobres CF com el Calaceit van sumar una important victòria a domicili en l’última jornada de lliga. Viatge exigent el que tenia el Valderrobres: desplaçament cap a Terol per jugar contra el Fuensport a les 6 de la tarde, un rival que fins ara no havia encaixat cap gol a casa i ho havia guanyat tot al seu estadi. Les coses inclús se li van posar de cara davant l’esquadra del Matarranya, ja que els locals es van avançar al primer quart d’hora. Però el Valderrobres, seguint la línia regular de les últimes jornades, es va sobreposar a les circumstàncies i va empatar amb un gol de Javi (1-1). Uns minuts abans, l’equip visitant va perdonar una pena màxima. A la segona part, Óscar va tornar a demostrar per què és un dels davanters més temuts de la categoria, i va fer el gol que va donar la victòria al seu equip. Quarta victòria consecutiva per al Valderrobres, que la setmana que ve rebrà a casa el Maella, equip que este curs ha baixat de la Regional Preferent.

Per la seua part, Calaceit va sumar una nova victòria el diumenge passat, després de superar el Torrecilla en un partit vibrant i que no es va decidir fins als últims segons. Els del Matarranya van marxar al descans amb el resultat en contra, després de fer-se un autogol a l’última jugada. Tenien temps per reaccionar. Torrecilla va deixar tocat el Calaceit després de fer el segon gol als 5 minuts de la segona part. Les coses es complicaven. Tot i això, un gol d’Antolí quan faltaven 20 minuts per al final va ficar el Calaceit dins del partit, que es va créixer i va acabar embotellant el rival. Al minut 85, Joanet va posar l’empat, i pràcticament a la segona jugada, Sergi Parts, el pitxitxi de la categoria, va aconseguir el gol de la victòria del Calaceit. Un Calaceit que de cara a la pròxima jornada rebrà al Sportin a casa.

R. LOMBARTE
Mitjans