Logotips d'organismes oficials

Beseit i Massalió, líders provisionals a la lliga de futbito

Este novembre s'han disputat dos jornades. La lligueta es reprendrà a partir del 10 de desembre

El passat cap de setmana el Beseit va guanyar per la mínima al Pena-roja. | Foto: M. Jiménez

El passat 19 de novembre va arrencar la Lliga de Futbol Sala del Matarranya. Una competició que finalment comptarà amb sis equips de la nostra comarca, i que jugaran tots contra tots en un format de lliga regular que s’allargarà fins a la Setmana Santa. Disputades dos jornades, Beseit i Massalió són els líders provisionals de la competició, sumant 4 dels 6 punts que ha hagut en joc. Els dos equips es van enfrontar entre ells a la jornada inaugural, empatant a gols. Per la seua part, el Massalió va superar al Bigmat Team en l’última jornada per la mínima, mentre que el Beseit va guanyar per la mínima el Pena-roja.

Jugades dos jornades, el Pena-roja és l’únic equip que no ha sumat cap punt, mentre que Bigmat Team, Queretes i Mont-roig sumen una victòria. La pròxima jornada es disputarà el dissabte 10 de desembre, amb els partits entre Bigmat i Mont-roig a Vall-de-roures, Beseit contra Queretes i Massalió contra Pena-roja.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans