Logotips d'organismes oficials

Pena-roja sume la primera victòria i Beseit és líder provisional de la Lliga de Futbito

L'última jornada prèvia a les Festes de Nadal s'ha tancat amb la victòria de Beseit a Mont-roig (4-5) i la de Pena-roja contra el BIGMAT Team (2-1). Queretes i Massalió jugaran el pròxim 24 de desembre

Durant estes quatre jornades ha predominat la igualtat entre els sis equips de la lliga de Futbito. | Foto: M. Jiménez

Emoció i molta igualtat en l’última jornada de la Lliga de Futbito del Matarranya. Pendents del partit que este dissabte jugaran Queretes i Massalió, la quarta jornada de la lliga es va tancar amb la victòria del Beseit contra Mont-roig (4-5), i que li val per a situar-se, de forma momentània, com a líder del campionat. L’altre partit de la jornada el van protagonitzar el Pena-roja i BIGMAT Team. Victòria per a l’equip de la serra, en un partit molt equilibrat i molt emocionant, i que li val per a sumar els primers 3 punts de la temporada.

De fet, i a falta del partit entre Queretes i Massalió, així com el Massalió contra Pena-roja de la jornada 3, ara mateix Beseit és el líder provisional, sumant 7 punts en 4 partits. Molt a prop estan Queretes i BIGMAT Team, que sumen 6 punts. Després, tot i que té pendents dos partits, apareix Massalió, que sume 4 punts. Tanquen classificació Pena-roja i Mont-roig, que sumen 3 punts cada equip. En el que portem d’esta lliga, hem de destacar que pràcticament tots els partits s’han resolt per un o dos gols de diferència exceptuant eixe 1-11 que li va endossar BIGMAT al Mont-roig.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans